• 1
  • 0

MĂRIREA BUZELOR PRIN UTILIZAREA ACIDULUI HIALURONIC

Buzele pline, hidratate, cu un aspect tânăr, vor fi întotdeauna la modă și vor fi cele mai admirate, însă procesul de îmbătrânire duce la pierderea volumului și a aspectului neted, voluptuos, cu un aspect natural.

Mărirea buzelor este o procedură non invazivă care vă poate oferi mai multă feminitate și senzualitate, hidratare dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, fiind un puternic punct de atracție a atenției.

Unele persoane se nasc cu buzele naturale voluminoase și bine conturate, pe când multe persoane nu, și de cele mai multe ori volumul buzelor scade odată cu înaintarea în vârstă.

Pentru menținerea și creșterea volumului buzelor, fillerele cu acid hialuronic ne vin în ajutor fiind cele mai întâlnite substanțe de umplere și creștere a volumului buzelor.

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul uman. Astfel, acesta ajută la hidratarea pielii și la păstrarea unui aspect tânăr, luminos și hidratat.

Procedura de mărire a buzelor prin injectarea acidului hialuronic oferă volum, contur, hidratare și corectează  asimetriile.

Acest tratament se poate realiza și gradual, în mai multe ședințe pentru obținerea unui aspect natural. 

Efectele  secundare sunt aproape inexistente, deoarece noile formule de acid hialuronic sunt non-alergice.  Reacțiile care pot apărea după injectare pot fi: umflarea buzelor și roșeața, dar acestea dispar rapid în primele ore.

Rezultatele obținute în urma injectării cu acid hialuronic au o durată lungă, dar nu vor rămâne permanent, iar umplerea va fi mai puțin costisitoare. În general, rezultatele finale se vor observa după 10 zile de la injectare, iar rezultatelor se mențin între 6-12 luni, chiar și mai mult în cazul persoanelor care respectă protocolul și care nu sunt la prima injectare.

CUM DECURGE PROCEDURA

Primul pas este demachierea și dezinfectarea zonei, după care se aplică crema anestezică local sau, dacă dorește pacienta, se poate injecta preoralxilina în zona gingivală (similar injectării la stomatologie).

După ce acționează anestezia, medicul folosește tehnici diferite și personalizate pentru a obține rezultatul ideal. Dr. Pascal folosește un mixt de metode si tehnici inovative pentru a obține rezultatele ideale, ținând cont că fiecare persoane este diferită.

Ce înseamnă rezultat ideal

Rezultatul se compune din dorințele pacientului și sfatul medicului, pentru a obține un rezultat natural bine format.

ZONE IDEALE DE INJECTARE A BUZELOR 

  • Conturarea buzelor;
  • Voluminizarea buzelor;
  • Corectarea unei asimetrii existente;
  • Evidențierea “Arcului lui Cupidon”.

Durata procedurii este între 10 – 20 de minute.
După curățarea zonei injectate, medicul aplică o cremă hidratantă pe buze.

IMPORTANT DUPĂ INJECTAREA BUZELOR

Nu aplicați ruj și luciu de buze, doar cremă hidratantă ( cum ar fi vaselina).

Dacă apar vânătăi medicul vă poate recomanda Arnigel.

În seara după injectare este recomandat să dormiți pe spate.

Nu mușcați sau forțați buzele (nici măcar la sărut) în primele 2 zile.

Nu beți sau mâncați prea fierbinte.

Să nu mâncați sărat.

Buzele vor fi mai umflate o zi sau două după  injectare. După aproximativ 3 zile dispare edemul, iar rezultatul dorit va fi vizibil.

Menținerea rezultatului depinde de fiecare pacient în parte, fiind important să beți foarte multă apă pentru optimizarea rezultatului și hidratarea buzelor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *