DESPRE MINE

Dr. Ghassan Dameh Pascal

Scientific board member and ambassador of Anti-Aging Romania

  • Scientific board member of ICC (ICC – The Egyptian Society for Woman Health)
  • Member of the College of Physicians in Romania
  • Romanian Aesthetic Surgery Society Member
  • Ambasador and Speaker for Anti Anging Romania

Dr. Pascal Dameh este medic specialist in chirurgia plastica si estetica, trainer si speaker international.
Ambasador al Asociatiei Medicale Romanesti de Medicina “Anti-Aging” , ambassador si membru stiintific al Consiliului Stiintific ICC –Egipt (ICC – The Egyptian Society for Woman Health) si trainer in Romania, Dr. Pascal este prezent la congrese nationale si internationale imbunatatindu-si cunostintele despre noi tehnici si solutii inovative in domeniul chirurgiei estetice care evolueaza in mod constant.
Deprinderile chirurgicale implica o combinatie speciala de cunostinte de baza, etica, creativitate intelectuala, dar si abilitati interpersonale. In urma experientei acumulate, Dr. Pascal are propriile tehnici personalizate pe care le prezinta in cadrul congreselor la care este invitat, dar si folosirea acestora pentru fiecare pacient, astfel incat rezultatele obtinute sa fie satisfacatoare. Este intotdeauna atent la detalii si implicat in relatia cu pacientul, astfel incat acesta sa se simta relaxat, confortabil si increzator.
Dupa terminarea liceului in Iordania, a decis continuarea studiilor de medicina in Romania, la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila,, din București, iar specialitatea si-a facut-o la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, precum si Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.
Pentru completarea cunostiintelor si-a continuat perfectionarea in chirurgie prin cursurile facute in Turcia pentru rinoplastie, abdominoplastie, marirea sanilor cu implant mamar, dar si cu grasime proprie, ridicarea sanilor, lifting facial, otoplastie, brahioplastie, lifting Brazilian de fese, labioplastie. A urmat, de asemenea, cursuri de chirurgie invaziva si non-invaziva in Egipt si Iordania, dar si in Germania.

Mutat in Romania din 2005, Dr. Pascal si-a construit o cariera ambitioasa luand parte la numeroase traininguri in Romania, in Europa si Tarile Arabe.
De-a lungul anilor de pregatire, Dr. Pascal a dobandit o vasta experienta in ceea ce priveste chirurgia plastic si estetica, avand ca mentori unii dintre cei mai buni doctori in domeniu.
Pentru a asigura servicii de calitate pacientilor sai si pentru a le oferi cea mai buna experienta , Dr. Pascal este in continua evolutie prin participarea sa la conferintele despre ultimele inovatii in ceea ce priveste medicina estetica si plastica. Tinand cont de implicarea sa, Dr. Pascal este invitat deseori la conferinte internationale in calitate de speaker pentru a impartasi experinta sa in ceea ce priveste tehnici de injectare, dar si tehnici in chirurgie.