Terapia vampir prp - Dr. Pascal Dameh

Terapia vampir prp

TERAPIA VAMPIR (PRP)

Terapia Vampir (PRP):  secretul tinereții se află în organismul nostru

Terapia PRP (Platelet Rich Plasma) este un tratament la modă de rejuvenare a pielii, care implică extragerea sângelui din corpul pacientului, plasarea acestuia într-o centrifugă pentru separarea plasmei și a trombocitelor de celulele roșii, apoi injectarea lui în diferite zone ale pielii, pentru reîntinerirea țesutului.

Plasma conține proteine ​​și alți nutrienți care ajută la stimularea creșterii celulelor pielii și a colagenului regenerând țesutul și producând efectul de lifting natural.

Terapia plasmatică bogată în plachete, uneori numită terapie PRP sau terapie cu plasmă, reprezintă proprietățile naturale de vindecare ale sângelui pentru a repara cartilajul deteriorat, tendoanele, ligamentele, mușchii sau chiar oasele și rejuvenarea pielii.

Terapia PRP reduce ridurile, pielea devenind fină, rozalie

Procedura este simplă și confortabilă, cu durata de 15-20 de minute.

Se aplică în prim plan o cremă anestezică în locul care urmează să fie tratat, urmând ca zona să fie dezinfectată.

O cantitate mică de sânge este recoltată de la pacient înaintea tratamentului, apoi pus într-o centrifugă pentru a separa celulele roșii din sânge de plasma. Plasma, componentă a sângelui, cunoscută ca fiind foarte eficientă în tratarea arsurilor și leziunilor pielii, este apoi injectată în zona aleasă, unde umple pielea și reduce liniile fine și ridurile.

Efectele sunt vizibile chiar de la prima injectare. Pentru ca efectul să fie de durată, se recomandă repetarea procedurii la un interval de 6 luni sau un an.

Rezultatele sunt mai spectaculoase când terapia PRP se combină cu Mezoterapie (Tratament Baby Face).

Procedura nu necesită timp de recuperare.

Efectele vor apărea treptat, în maxim 10-14 zile, după care sunt necesare încă 2-3 ședințe pentru ca efectul să dureze între 1,5 și 2 ani.

Terapia este indicată pentru:

-îmbunătățirea aspectului ridurilor, cicatricilor și vergeturilor;
-corectarea ridurilor „labă de gâscă”;
-creșterea tonusului pielii de pe brațe, gambe, fese, coapse, abdomen;
-întinerirea zonei de sub ochi/cearcăne;
-seboreea scalpului;
-cicatrici post acnee;
-păr fragil/alopecie.

RISCURI ȘI POTENȚIALE COMPLICAȚII

Imediat după procedură, vă puteți aștepta la unele vânătăi, umflături și roșeață la locurile de injectare. Este posibil să apară, de asemenea, o anumită sensibilitate și durere la locurile de injectare.

CONTRAINDICAȚII

Această terapie nu ar trebui efectuată dacă aveți următoarele afecţiuni:  coagulopatie, hepatită, boli infecţioase, dacă urmați un tratament anticoagulant cronic, tumori, cancere, afecţiuni autoimune, afecţiuni ale trombocitelor, anemie, epilepsie, dacă urmați tratament cu antibiotic, suferiți de alcoolism sau sunteți în perioada menstruală.