Lifting fesier

Fesele cu o formă proeminentă și bine definite vor fi întotdeauna o caracteristică a unui profil femin care vor atrage atenția.

Multe femei au forma naturală plată a fundului și doresc să îmbunătățească aspectul prin rotunjirea feselor și ridicarea acestora.

Forma și proporția feselor unei persoane se modifică pe măsură ce îmbătrânește. Fluctuațiile de greutate, soarele, factorii genetici pot contribui, de asemenea la pierderea elasticității pielii.

Liftingul fesier se face și în combinație cu alte proceduri și ajută la remodelarea feselor și a zonelor înconjurătoare, precum șoldurile, partea inferioară a spatelui și coapsele. 

Această procedură îmbunătățește considerabil aspectul corpului, fiind sculptate forme ferme și proeminente, dar este redat și un aspect mai tineresc.

Puteți lua în considerare un lifting pentru fese dacă:

Ați pierdut o cantitate semnificativă de greutate
Sunteți supraponderal și nu reușiți să pierdeți în greutate prin exerciții fizice și dietă 
Aveți o greutate normală, dar doriți o îmbunătățire a aspectului corpului
Liftingul de fese nu va schimba calitatea pielii

Consultați-vă cu medicul în cazul care: 

Suferiți de o afecțiune cronică severă, cum ar fi bolile de inimă sau diabet
Doriți să pierdeți mult în greutate
Aveți un indice de masă corporală mai mare de 32
Sunteți fumător
Starea dumneavoastră de sănătate mintală este instabilă

Riscuri posibile

Operația de  lifting fesier prezintă diverse riscuri, inclusiv:

Acumulare de lichid sub piele (serom)

Vindecarea lentă a rănilor

Cicatrizare

Modificări de senzație/ amorțeală

Ca la orice alt tip de intervenție chirurgicală, poate exista riscul  de sângerare, infecție sau o reacție adversă la anestezie.

Pregătirea pentru liftingul de fese

Este important să discutași cu chirurgul dumneavoastră despre istoricul medical, dietă, alte intervenții chirurgicale avute și despre motivul și așteptările pe care le aveți în urma acestei operații.

Înainte de procedură va trebui să:

Renunțați la fumat - înainte de intervenția chirurgicală și în timpul recuperări
Evitați anumite medicamente - medicamente antiinflamatorii, aspirina, suplimente pe baza de plante 
Mențineți o greutate stabilă - cel puțin cu 3 luni înainte de operație și după, pentru a nu diminua rezultatele procedurii 
Luați medicamente pentru a preveni complicațiile - înainte de intervenție, poate fi necesar să luați un anticoagulant pentru a preveni coagularea sângelui

În timpul recuperării trebuie sa stea cineva cu dumneavoastră

În timpul procedurii 

Dr. Pascal va face incizii în partea superioară a feselor, a șoldurilor și a osului pubic sau sub fese. Excesul de piele va fi eliminat, iar fesele vor fi ridicate.

Se vor face mici incizii care se vor estompa cu timpul și în general acestea nu mai sunt vizibile la finalul procesului de vindecare. Operația are loc sub anestezie generală, ambulator. Procedura durează 2 - 3 ore.

După procedură 

După liftingul de fese, incizia va fi acoperită cu pansament chirurgical. Vor fi plasate tuburi de dren sub rană și aproape de linia de incizie pentru a se scurge sângele sau excesul de lichid.

Este recomanda să dormiți pe burtă și să fie evitate așezările pe șezut perioade mai lungi de 20 de minute.

Dr. Pascal vă va recomanda tratament post operator.

 

În primele 6 săptămâni trebuie să evitați eforturile excesive, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, însă după 2-3 luni vor fi vizibile rezultatele finale.

În urma operației de lifting fese rezultatele pot fi de lungă durată. Este necesar să mențineți o greutate corporală stabilă, precum și practicarea exercițiilor fizice.

facebook-squareyoutube-playinstagram
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram